Ленти отрезни M42 и М51 за метал производство на фирма FENES - Полша

 

Биметалните ленти са произведени в завод  " FENES " град  Siedlce - Полша с оборудване   за зъбошлайфане  до  5/8 z"  с марка  "NORMAK" - САЩ, термообработка на зъбите  и заварка на размер на машини  IDEAL  BASS 52  и  BASS 60  - Германия. Фирма "FENES" има  дългогодишен опит в производството на широка гама  високопроизводителни  инструменти като биметални ленти за дърво и метал, фрезери, метчици, райбери и др.  Материалът вложен в производството на биметалните ленти е производство на австро-германски фирми като BOEHLER - Германия.

Изтегли ISO сертификат
size 144 KB
 
Изтегли PDF каталог
size 6.06 MB
 
 

 

 

 

Как да подберем подходяща стъпка на зъбите за да получим максимално точен резултат?

 

     Променливия брой зъби в инч позволява значително да се намалят вибрациите при рязането на материали с голям диаметър. Удобен е за универсално използване на биметалната лента - както за рязане на тръби, така и за рязане на плътни материали и профили с различна форма и диаметър. По този начин не се налага смяна на различни ленти в процеса на работа. 
   

                                                                      

 
   Постоянната стъпка на зъбите или  още както се нарича стандартното назъбване се характеризира с едно и също разстояние между отделните зъби. Използва се главно за рязане на материали с ниско съдържание на примеси и имащи малки и средни сечения, както и тънкостенни тръби и профили.


 

      За да направите по- лесно вашият избор в таблицата по-долу са показани броят на зъбите на инч при различните диаметри (D) и дебилини на стената (S) на матерял.
 
      Пример: Ако имате материал с диаметър D = 40 мм и дебелина на стеничката S = 8 мм то най-подходящите зъби за вашият случай ще са 8/12.